MBK Administratie

DigitaleFactuur: altijd en overal uw administratie op orde!

Adminstratie binnen het MKB

Voor de kleine ondernemer is de facturen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering, maar het kost vaak heel veel tijd. U moet steeds weer de gegevens van uw klanten opzoeken en invoeren, de factuurgegevens invullen, prijzen uitrekenen en uw huisstijl toepassen. Het kost vaak een hoop moeite om de ene factuur er hetzelfde uit te laten zien als de andere. Werkt u nog met Word of Excel? Dan herkent u dit waarschijnlijk.

Probeer gratis

Uw administratie, ons programma

DigitaleFactuur is gemaakt met het oog op de gebruiker. In een overzichtelijke omgeving kunt u snel en gemakkelijk een factuur opmaken en invullen. Het versturen van de factuur doet het systeem voor u, op het moment dat u dat wilt.

Uw facturen zijn altijd herkenbaar aan uw briefpapier en/of logo en herkenbaarheid betekent duidelijkere facturen en dus tevreden klanten!

Meer informatie

Probeert u het eens uit!

Uw boekhouding is gratis voor een hele maand bij DigitaleFactuur. Een gratis account is in no-time aangemaakt: slechts één klik op de onderstaande knop en het invullen van uw gegevens is nodig. U kunt daarna direct beginnen. Upgraden of opzeggen kan op ieder moment.