Help

/ Hoe download ik mijn ING bankmutaties?

Zorg dat je bent ingelogd op INTERNET BANKIEREN van je bank. Klik op de knop DOWNLOADEN.

Selecteer de rekening waarvan je de mutaties wilt downloaden

kies een periode en de mutaties worden gedownload op je computer.

Log in op je DigitaleFactuur account, klik op BANK in de menubalk en ga naar BETALING. Klik op de knop MT940-bestand uploaden en de match kan beginnen.
Heb je een andere bank dan ABN Amro, ING of Rabobank, stuur dan een mail naar support@digitalefactuur.nl en wij helpen je graag verder.