Facturen opmaken gemakkelijk en snel. Test het nu zelf

Probeer zelf hoe eenvoudig het is uw facturen op te maken.

Gegevens invullen

Tik hier de naam in van de klant voor wie de factuur bestemd is. Door u ingevoerde klantgegevens worden automatisch ingevuld.

pijl

Uw eigen logo op uw factuur

Een herkenbare huisstijl is belangrijk. Voeg uw logo en briefpapier toe en bepaal zelf waar de verschillende onderdelen op de factuur moeten worden geplaatst.

pijl

Factuur

 • Factuurnummer
 • Factuurdatum
 • Vervaldatum
 • BTW Nummer
 • Relatienummer
 • Uw referentie
  • #
  • Omschrijving
  • Prijs
  • Bedrag
 • €25,-
Totaal exclusief BTW € 23,00
BTW € 4.83
Totaal inclusief BTW € 27.83


pijl

Eenvoudig in te vullen

Eenvoudig en overzichtelijk. Met één klik gegevens bewerken.

pijl

Meerdere sjablonen

Wilt u verschillende soorten facturen of offertes versturen? U kunt zoveel sjablonen aanmaken en bewaren als u wilt. Bij het maken van uw factuur, periodiek of offerte kiest u eenvoudig het juiste sjabloon.

Meer gebruiksgemak met onze nieuwe apps

Naast de desktopversie heeft DigitaleFactuur ook mobiele applicaties voor zowel iPhone als Android. Met deze apps is het ook mogelijk onderweg tijd te schrijven en de administratie bij te werken.

DigitaleFactuur op RTL Z

Ravi Chotkan vertelt in het programma Ondernemerszaken over de voordelen van digitaal offreren en factureren nu en in de toekomst. Geeft ook een goed beeld van ons kantoor en de mensen die er werken!

Videoplayer

Projectmanagement met DigitaleFactuur

Projectplanning
Urenregistratie
Rapportage
Mobiel en tablet
Offertes maken en versturen
Direct zien of uw offerte is geaccepteerd
Dashboard van DigitaleFactuur Dashboard van DigitaleFactuur

Urenregistratie

Altijd overzicht op de tijdsbesteding en urenregistratie binnen een project via de DigitaleFactuur app.

Gebruikersmodule

Met de gebruikersmodule kunt u projectmedewerkers toegang geven tot de urenregistratie van hun eigen projecten. In het gebruikersoverzicht kunt u gebruikers toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Rapportage

U krijgt op elk gewenst moment een overzicht van de geschreven uren per project, deelproject of taak. Zo houdt u snel en gemakkelijk de projectplanning in de gaten.

DigitaleFactuur is winnaar van de Gouden Factuur

DigitaleFactuur werkt onder andere voor de Overheid

E-factuurportaal

In opdracht van de Overheid heeft DigitaleFactuur het E-factuurportaal gebouwd. Via dit portaal kunnen ondernemers eenvoudig elektronische facturen naar de Rijksoverheid sturen.

DigitaleFactuur is bekroond met de Gouden Factuur

Gouden Factuur

DigitaleFactuur is bekroond met de Gouden Factuur in de categorie Online Factureren. Dat maakt ons tot een van de beste praktijkvoorbeelden op het gebied van elektronisch factureren en boekhoud automatisering.

DigitaleFactuur voert het Keurmerk E-factureren

Keurmerk E-factureren

DigitaleFactuur voert het Keurmerk E-factureren. Dit betekent dat wij gegarandeerd voldoen aan wetten en regels rondom consumentenbescherming en privacy. Ook ontvangt u ondersteuning bij klachten of geschillen.

In de ochtend

Via de DigitaleFactuur app heeft u altijd een actueel overzicht van de stand van zaken. Zo kunt u 's ochtends thuis bij een kopje koffie een blik werpen op het dashboard en bent u snel op de hoogte van uw administratie.

Op het werk

Uw debiteurenbeheer is met DigitaleFactuur volledig geautomatiseerd. Uw BTW-aangiftecijfers worden door DigitaleFactuur gegenereerd. Zo is uw gehele administratie inzichtelijk en op orde en houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken.

Onderweg

Altijd en overal waar u toegang heeft tot internet kunt u met de app uw administratie bijwerken. Op kantoor, maar bijvoorbeeld ook onderweg naar een klant.

Wat vinden klanten van DigitaleFactuur?

Klanten van DigitaleFactuur geven ons gemiddeld een 4,5 uit 5. Dit is gebaseerd op 17 recensies

Wij adviseren op gebied van Het Nieuwe Werken, en hebben veel verschillende klanten en projecten. Iedereen is door de mooie interface in staat zijn eigen uren te boeken en facturen te versturen. Het pro-actieve team reageert snel bij vragen. Kortom: een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Suzanne van Kinderen gebruikt namens hutspot.nl DigitaleFactuur

www.hutspot.nl

4,5 star Rating: Recommended
Geplaatst op 5 juli 2013

DigitaleFactuur werkt snel, overzichtelijk en ze staan altijd voor je klaar. Kom je ergens niet uit, dan is dat zo verholpen. En wil je je pakket uitbreiden, dan schrijft DigitaleFactuur nieuwe software voor je! DigitaleFactuur is een bedrijf dat niet alleen voor zichzelf werkt, maar ook de problemen van de klant oplost.

5 star Rating: Recommended
Geplaatst op 8 juli 2013

Lees meer recensies

Gebruikers van DigitaleFactuur